Så blev det tid til årets første blog post, så vi kan jo passende starte med at ønske alle en glædelig jul, og et godt nytår.

Vi venter spændt på at det bliver april, og vi kan komme i jorden og få startet byggeriet.

I ventetiden er vi ved at planlægge ekstra el til huset, hvor vi skal til at planlægge et møde med Ølholm El, og muligvis også med vores egen elektriker, men dette kommer der mere om senere.

Vi sad for nogle dage siden og snakkede om hvad vi ville have af EL i huset, og da vi kigger på plantegningen bemærker vi pludseligt at døren imellem entré og køkken vender forkert. Måden den vender på i den godkendte tegning vil den være i vejen for køleskab/fryser (alt efter hvilken en der ender med at være på den plads), da vi har godkendt tegningerne står der faktisk i følgesedlen til godkendelsen at vi skal betale for alle efterfølgende ændringer. Men døren skulle vendes.

I samme omgang snakkede vi om at få monteret Ivarplank rundt på sternen af huset, så vi ikke skal tænke på maling mm. over de næste mange år.
ændring af plantegning
Vi valgte derfor at ringe til Nikolaj, og høre hvad der kunne gøres. Opkaldet må siges at være gået over forventning, han lavede den lille ændring med døren, hvor den blev vendt om, og sat tættere på muren op til det lille badeværelse for at minimere plads spild, derudover har han sendt en pris til os for hvad det skal koste at få ændret sternen så den bliver beklædt med ivarplank.

Det var alt jeg havde for i dag, vi kommer snarest med vores planer for el, samt hvis der skulle ske noget spændende, som vi mener skal deles på bloggen.

Vi håber i vil bære over med os, over der ikke er så mange nye indlæg på bloggen i øjeblikket, men der skal jo være noget at skrive om før det giver mening :-)