Vores byggeprojekt

Kategori: Plantegning

Nye tegninger – ændrede spær

Indlægget fra i går, har så vidt så ikke at holde, da der lige er kommet reviderede tegninger fra Nikolaj.

Da de har sendt tegningerne til spær producenten har, foreslog producenten en ændring af spærrerne, så vi i stedet for det lidt anerledes “pyramide” formede loft, vil få et normalt loft til kip.

Så de tegninger skal i da heller ikke snydes for, vi har valgt at ændre dem som følge af disse anbefalinger.

Så her har vi den nye tegning
Reviderede_tagkonstruktion_2

Og her er den gamle.

tegning_clean

 

Som det kan ses er det kun et par streget i køkkenet som er forandret, men når huset står færdig vil der være en ret stor forskel.

Opdateret tegninger

Vi har her til aften opdateret tegninger siden, med de nyeste tegninger og forklaringer.

I samme omgang har vi “vendt” siden om, dvs. de nyeste tegninger nu kan ses øverst, hvor de ældste tegninger og forklaringer kan ses nederst.

idéen med at vende dem rundt har været at det altid skal være det nyeste indhold som bliver set først. Der vil komme en opdatering af økonomien senere i Februar måned.

Ændring af plantegning og materialer

Så blev det tid til årets første blog post, så vi kan jo passende starte med at ønske alle en glædelig jul, og et godt nytår.

Vi venter spændt på at det bliver april, og vi kan komme i jorden og få startet byggeriet.

I ventetiden er vi ved at planlægge ekstra el til huset, hvor vi skal til at planlægge et møde med Ølholm El, og muligvis også med vores egen elektriker, men dette kommer der mere om senere.

Vi sad for nogle dage siden og snakkede om hvad vi ville have af EL i huset, og da vi kigger på plantegningen bemærker vi pludseligt at døren imellem entré og køkken vender forkert. Måden den vender på i den godkendte tegning vil den være i vejen for køleskab/fryser (alt efter hvilken en der ender med at være på den plads), da vi har godkendt tegningerne står der faktisk i følgesedlen til godkendelsen at vi skal betale for alle efterfølgende ændringer. Men døren skulle vendes.

I samme omgang snakkede vi om at få monteret Ivarplank rundt på sternen af huset, så vi ikke skal tænke på maling mm. over de næste mange år.
ændring af plantegning
Vi valgte derfor at ringe til Nikolaj, og høre hvad der kunne gøres. Opkaldet må siges at være gået over forventning, han lavede den lille ændring med døren, hvor den blev vendt om, og sat tættere på muren op til det lille badeværelse for at minimere plads spild, derudover har han sendt en pris til os for hvad det skal koste at få ændret sternen så den bliver beklædt med ivarplank.

Det var alt jeg havde for i dag, vi kommer snarest med vores planer for el, samt hvis der skulle ske noget spændende, som vi mener skal deles på bloggen.

Vi håber i vil bære over med os, over der ikke er så mange nye indlæg på bloggen i øjeblikket, men der skal jo være noget at skrive om før det giver mening :-)

© 2021 Svaneparken 46

Tema af Anders NorenOp ↑