Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/tastensen.dk/hus/wp-includes/plugin.php on line 601
Indermuren står! – Svaneparken 46
Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/tastensen.dk/hus/wp-includes/plugin.php on line 601
 • Indermuren står!

  Nå, så blev det tid til et opdateret blog post fra huset, vi må nok erkende at vi har været lidt ramt af påsken, så aktiviteten herinde er faldet drastisk, men vi håber at kunne komme lidt op i fart igen.

  Når det så er sagt, så har den ene af vores murere også holdt påske ferie, så tempoet gik lidt ned i de 3 arbejdsdage op til påske, så det kan vi jo altid bruge som undskyldning 😉

  Men inden vi kommer så langt, så vil jeg gerne beklage billed kvaliteten, det skarpe lys og de mørke skygger i huset har drillet kameraet ret meget.

  Men lad os tage en hurtig opsummering.

  Vores murere er nu helt færdige med indermurerne i huset, og man kan nu se hvordan vores loft til kip i køkkenet kommer til at se ud, vi starter lige med et overbliks billede.

  20160402_173012

  20160402_173014

  20160402_170330

  Indvendig har vi nu også nogle ret gode billeder af de enkelte lokaler.

  Stuen:

  Stuen

  Stuen

  Køkken/alrum:

  Køkken/alrum:

  Køkken/alrum:

  Køkken/alrum:

  Entré:

  Entré

  Værelse 1:

  Værelse 1

  Kontor:

  Kontor

  Badeværelse 1:

  Badeværelse 1

  Badeværelse 2:

  Badeværelse 2

  Badeværelse 2

  Bryggers

  Bryggers

  Og så sidst men ikke mindst, har vi et billede af den kommende ydermur, en af de andre huse på vejen bliver også bygget med samme sten som os, så vores skulle gerne ende med at se ud som dette.

  Bison_B430

  Mandag til onsdag i den kommende uge er det planen at elektrikeren skal have trukket tomrør ol. rundt i huset, i de 3 dage er der ikke nogen murere på byggepladsen, de kommer så igen torsdag og begynder på ydermuren. Hvis de holder tempoet går der ikke forfærdeligt mange uger inden husets murværk står helt færdigt.

  Det var vist alt jeg lige havde i dette indlæg, der kommer en opdatering af el tegningen senere i dag, da vi har lavet nogle ændringer siden sidst.

Skriv et svar